Arkiv për kategorinë motomeeting

Steelwings M.C. KS CAMPING MOTOMEETING 2012

MOTORKLUBI STEELWINGS NË VAZHDIM TË SEZONIT 2012 TË MOTOMITINGJEVE HARLEY DAVIDSON NË TREVAT SHQIPTARE

KA NDERIN TË TË FTOJ NË:

MOTO-KAMPINGUN TEK URA E SHENJTË MBI LUMIN DRIN NË GJAKOVË.

PROGRAMI I AKTIVITETIT: Lexoni pjesën e mbetur të këtij zëri »

Lini një koment

U Prefsh në Paqe Iskënder

Motomitingu i Steelwings MC Albania në Tiranë, në degën mëmë të motorklubit, pati një pjesëmarrje konsiderueshëm të lartë këtë vit. Motoristët nga shumë vende formuan një guidë në varg gati dy km në Bulevardin kryesor të Tiranës dhe koncerti mbi digën dhe freskinë e liqenit kaloi shumë mirë për një komunitet motoristësh shqiptar që tashmë po e kthen në traditë festën së bashku. Por në këtë festë një gjë shumë e rëndësishme i mungoi kësaj nate.

Ai quhet Iskënder Abazi, ose KEPA siç njihet nga vllezërit e motorklubit të tij BABA CLUB në Prishtinë. Lajmi erdhi sonte në motomiting ku u morr vesh se rrugës për të ardhur në festën e Tiranës, Kepa u aksidentua rëndë nga një automjet në magjestralen Prishtinë-Prizren diku rreth orës 7:30 në afërsi të Shtimjes. Prej aksidentit të tij në motor ai ndërroi sonte jetë.

Motorklubi Steelwings në emër edhe të motorklubeve dhe motoristëve pjesmarrës në motomiting e sotëm, dëshiron t’i shprehi keqardhjen dhe dhimbjen më të thellë vllezërve të tij të BABA CLUB Kosova, familjarëve dhe miqëve tij.

SHPIRTI YT U PREFTË NË PAQE KEPA!


Varrimi i tij bëhet të dielën datë 17 Qershor. Për ngushëllime të mëtejme, pritjet (virtuale) për komunitetin e motoristëve bëhen tek BABA CLUB KOSOVA.

Iskënderi me vllezërit motorist:

1 Koment

Takimi i Motoristëve SHQIPONJAT, këtë të Diel në Bern

Këtë të Dielë, datë 17 Qershor, grupi i motoristëve shqiptar të Zvicrës ka nderin të të ftoj me kënaqësi në takimin e Motoristëve Shqiponjat në Bern në ora 10:00 në Restorantin Bella Vita


Adresa e Restorantit në Bern Lexoni pjesën e mbetur të këtij zëri »

1 Koment

Moto-Festa e Steelwings MC – Këtë të Shtunë – 16 Qershor!

Zhurmat e marmitave po dëgjohen së largu… po afrohen motoristët për në…

Në motomitingun e Steelwings MC Albania këtë të shtunë do të montohet një KOSH I MADH ku do të mund të mbledhim lodrat e përdorura të cilat më vonë Lexoni pjesën e mbetur të këtij zëri »

Lini një koment

Festa për 3 Vjetorin e Degës Vlorë të Steelwings M.C. Albania

Motorklubi Steelwings Albania, Dega Vlorë
ka nderin të ftojë të gjithë motoristët në

FESTËN STEELWINGS PËR 3 VJETORIN E DEGËS VLORË!

të Shtunën, Lexoni pjesën e mbetur të këtij zëri »

Lini një koment

MotoFestë Kavaja 2011, në 9 Tetor 2011

Të ftuar motoçiklistë nga Tirana, Shqipëria, Kosova, Maqedonia dhe nga i gjithë rajoni.

Në MotoFestë do të mirëpriteni nga Lexoni pjesën e mbetur të këtij zëri »

Lini një koment

Steelwings Durrës Annual Bikers Fest 2011

STEELWINGS M.C. ALBANIA, DEGA DURRËS

Fton të gjithë motoristët,
të Shtunën në datë 16 Korrik, ora 18:30
në FESTËN E MOTORISTËVE TEK TROY
Motomitingu i përvitshëm
i Steelwings M.C. AL, Dega Durrës.

Më pas Festa vazhdon në Bar la Cuercia buzë detit gjeri në agim…  Lexoni pjesën e mbetur të këtij zëri »

Lini një koment

STEELWINGS MOTOMEETING 13.05.2011

STEELWINGS VLORA MOTOMEETING
për Hapjen e Sezonit Turistik në Qytetin Bregdetar të Vlorës
TË PREMTEN 13 MAJ 2011

Të ftuar motoristë Steelwings dhe nga e gjithë Shqipëria, nga Kosova, Maqedonia dhe i tërë rajoni. E mbështetur nga Bashkia Vlorë, ftojmë të gjithë motoristët të kalojnë një të Premte të paharrueshme gjeri në të agim… Lexoni pjesën e mbetur të këtij zëri »

Lini një koment

%d bloggers like this: